Clubkampioenschappen goed en gezellig verlopen!

Op zaterdag 5 oktober was het zover. De clubkampioenschappen van pc de Bosrakkers, LR-Hulshorst en van de Western club.

Om 9.00 uur begon het allemaal met een toiletkeuring. Agnes van Halewijn was bereid gevonden om dit voor ons te doen, ze keek heel secuur of alles netjes schoon was en of de amazone netjes was gekleed.
Dit alles resulteerde in een mooi schoonst geheel van Sophie van Ramshorst(western).

Daarna kwam het onderdeel horsemanship en trial aan de orde. Er waren 9 deelnemers en Anneke Noor heeft beide onderdelen gewonnen.

Daarna was er dressuur, Natasja Keizer had de eer om deze amazone’s te beoordelen, ieder op haar eigen niveau. Bij de pony’s heeft Amber Kaper gewonnen en bij de paarden heeft Patricia Hop gewonnen.

Smiddags was het springen, Kees Griffioen had een parcours getekend. Hier en daar ging een balk eraf maar verder een mooi parcours wat voor iedereen goed te doen was. Het was allemaal er spannend want de uitslagen lagen dicht bij elkaar. s`Avonds kwam dan toch de ontknoping en bleek dat Ingrid van Dooren springkampioen was geworden.

Om 19.00 uur was de prijsuitreiking en de barbecue.  Er werd tot laat in de avond lekker gegeten en gedronken en nagepraat over deze dag.

Deze dag was niet mogelijk geweest zonder een groot aantal sponsoren. Allemaal heel erg bedankt!

– Hop Taartenshop
– Klaassen beheer
– Westerink machine service
– Slagerij W. vd Berg, Hierden
– Lelypharma
– Auto de Zwaan
– Peter Techniek
– D. Foppen Bouw & Timmerwerken
– Stal Mol
– Agri Service Hulshorst
– De Kaper Textielreclame
– Andrea’s Advocaat