Evenementen bij manege de Bullenenk met wisselend succes verlopen

Op dinsdag 18 juni begonnen we met een merrie keuring van het KWPN, er waren 12 paarden die gekeurd moesten worden en voor de eigenaren van die merries was het een spannende dag. Er komen dan toch veel belangstellenden op de keuring af en al met al een geslaagde dag.

Op woensdag 19 juni begonnen we om 18.00 uur met de pony springwedstrijd. Er waren aardig wat deelnemers maar halverwege de avond moesten we de wedstrijd afgelasten doordat er een hevige onweersbui over Hulshorst kwam.

Een week later was het weer het andere uiterste, door de vreselijke hitte (temperaturen van 35 graden) hadden er zich zo weinig mensen opgegeven voor het paarden springen dat we deze wedstrijd niet door konden laten gaan.

Op 1 en 2 juli waren er dressuurwedstrijden voor paarden, twee avonden lekker vol gepland, met de zon erbij en lekkere temperaturen was het toch een geslaagde wedstrijd.

Op vrijdag 5 juli was er de centrale merrie- en veulenkeuring voor Gelderland en Flevoland met in de middag een aantal volle aangespannen rubrieken. Het geluid was verzorgd door MSP en de catering was gezellig buiten in de tent. Het was een mooie dag met veel publiek (ondanks dat het vrijdag was).

Onder wat foto’s van deze dag.
.