Sponsormogelijkheden

De afgelopen jaren zijn er door onze vereniging verschillende investeringen gedaan die het mogelijk maken om de paardensport, ook op lange termijn, op een kwalitatief hoog niveau uit te oefenen. Hierbij kan gedacht worden aan de uitbreiding van de binnenhal tot twee volwaardige wedstrijdbanen, alsook de uitbreiding van de kantine, het vernieuwen van de bodem in de binnenhal en vrij recent de aanleg van een compleet nieuwe buitenbaan met afmetingen en een bodem die binnen onze wedstrijd kring uniek zijn.

De realisatie van deze projecten en het onderhouden daarvan, zou zonder de financiële bijdrage van onze sponsoren en donateurs niet mogelijk zijn. Voor onze donateurs staat eens per jaar een gezellige en informatieve avond gepland, die het bezoeken meer dan waard is. Onder het sponsoroverzicht kunt u de bedrijven vinden die onze vereniging op dit moment steunen en misschien voor u ook van dienst kunnen zijn. Wij nodigen u van harte uit hier eens een kijkje te nemen. De sponsor opties die onze vereniging voor uw naamsbekendheid aanbiedt zijn:

  • Reclameborden aan de spanten in de binnenhal of langs de omheining van de buitenbaan. De standaard afmetingen voor reclameborden zijn 190×60 cm. Grotere afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk. De donatie zal dan aan de hand van oppervlakte-prijs standaard doorberekend worden. Voor al onze reclamebord sponsoren geldt dat ze met logo en link op de homepagina van onze website vermeld worden.
  • Spandoeken aan de spanten in de binnenhal of langs de omheining van de buitenbaan. Voor deze optie zijn geen afmetingspecificaties vereist, omdat ze alleen tijdens evenementen opgehangen zullen worden en geplaatst worden daar waar mogelijk.
  • Vlag zonder mast. De vereniging beschikt zelf over vlaggenmasten. De adviesafmetingen van de vlaggen bedragen 150×200 of 150×225 cm. Afwijkende maten, banieren of beachvlaggen zijn echter ook welkom.
  • Hindernis. Tijdens springwedstrijden is een gesponsorde hindernis een goed bekeken item! Hindernissen kunnen kant en klaar aangeleverd worden of de vereniging kan in overleg een hindernis elders voor u laten maken.

In het algemeen geldt dat reclameborden het gehele jaar in onze accommodatie in het zicht hangen, terwijl de spandoeken, hindernissen en vlaggen alleen tijdens evenementen gebruikt worden. Onder het item kalender kan u een overzicht vinden van de goed gevulde activiteitenkalender op onze accommodatie. Naast een jaarlijkse sponsoring is het natuurlijk ook mogelijk om de beschreven attributen per evenement te sponsoren.

Mocht u door bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt zijn om LR Hulshorst & PC De Bosrakkers in financieel opzicht te ondersteunen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via het contactformulier.

De vereniging kijkt uit naar uw reactie, want uw bijdrage maakt het bedrijven van onze sport mogelijk!