Vier wedstrijden en een centrale keuring bij manege de Bullenenk

Het waren drukke weken bij manege de Bullenenk in Hulshorst, op 19 juni was er een premiekeuring voor tuigpaarden van het KWPN, er werden zo’n 15 paarden voorgebracht en ondanks dat het maar een gewone dinsdagochtend was was er toch nog aardig publiek.

Een dag later was het springen voor pony’s, het was geen drukke wedstrijd maar er werd goed gesprongen en de vereniging kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Ondertussen bleef de zon maar schijnen en er moest dagelijks gesproeid worden om de baan in goede conditie te houden omdat er 27 juni een springwedstrijd was voor paarden, smiddags tussen 15.00 uur en 17.00 uur was er BB springen voor jonge paarden, het parcours was 80 en 90 cm hoog. Om half zes werd er begonnen met het B-springen en om kwart over negen ging de laatste in het ZZ van start.

Ondertussen bleef het parcours staan en kwamen er op donderdag 28 juni nog wat stallen oefenspringen. Op zaterdag 30 juni was er veteranen springen, de deelname was gering maar met de ruiters en amazones die er waren was het een gezellige avond.

Op 3 en 4 juli was er een dressuurwedstrijd voor paarden, in de buitenbaan waren mooie ringen geplaatst en konden de dressuur ruiters/amazones in alle rust hun proeven rijden. Het was wederom een erg warme avond en het publiek kon vanaf het terras de verrichtingen volgen.

Op zaterdag 7 juli was er de centrale merrie en veulen keuring van het KWPN en een aantal rubrieken aangespannen tuigpaarden. Het was die dag echt weer zonovergoten en erg warm, hierdoor bleef het aantal bezoekers lager dan verwacht. Maar al met al een bijzondere mooie dag, er werd genoten van de paardensport en het was reuze gezellig.

Bent u, ben jij nou een liefhebber van keuringen dan heeft u geluk, er zijn nog 2 keuringen in augustus,
op 4 augustus Merrie en veulen keuring van het EASP en op 18 augustus merrie en veulen keuring van het KPST.