Zeer geslaagde cross lessen en oefenparcours

Op 23, 24 en 25 mei stond er een mooi parcours in de buitenbak met eventinghindernissen die we gehuurd hadden bij het K.N.H.S.

Het parcours opbouwen is dan wel lastig want aan mankracht heb je niet zoveel. Maar met hulp van Simon met zijn kraan en Dennis met zijn shovel is het parcours neergezet en ook weer opgeruimd.

Donderdagavond was er voor eigen leden les en op vrijdagavond kwamen mensen uit de regio les nemen.
Het was voor veel mensen de eerste keer kennismaken met vaste hindernissen maar voor iedereen was het goed te doen en vond vooral iedereen het erg leuk en leerzaam. Zaterdag was er een oefencross en dat was ook goed te doen voor de deelnemers die daar aan meededen.

Bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, Hans voor Instructie, Dominique voor het bouwen en begeleiden van de oefencross, Simon en Dennis voor het bouwen en opruimen, Kees voor het ophalen van de eventingtrailer, Egbert, Marquerita en Natasja voor het ondersteunen van de lessen en Jenny voor het organiseren, Peter Techniek voor het sponsoren van de hindernissen en Pap klusbedrijf voor het lenen van de boomstammen. En verder iedereen die heeft meegedaan!! Hieronder nog wat foto’s van de afgelopen dagen.